Греція і Туреччина почали проведення заходів зі зміцнення довіри

Греція і Туреччина почали проведення заходів зі зміцнення довіри

Укрінформ
Туреччина та Греція почали проведення заходів відповідно до погодженого раніше плану реалізації заходів зміцнення довіри. У цьому контексті 22 квітня в Афінах відбудеться офіційна зустріч.

Про це повідомили сьогодні на пресбрифінгу в Міністерстві національної оборони Туреччини, повідомляє власкор Укрінформу.

“У рамках взаємних візитів командирів прикордонних підрозділів у Фракії в рамках заходів зміцнення довіри, узгоджених на зустрічі в Анкарі, 16-17 квітня 2024 року командир 3-ї механізованої піхотної бригади Греції відвідав 54-ту мотопіхотну бригаду в Едірне. Сьогодні та завтра наш командир 4-ї мотопіхотної бригади відвідує 31-шу мотопіхотну бригаду в Греції”, - повідомили в міноборони.

Зазначалося також, що у цьому контексті в понеділок, 22 квітня, в Афінах відбудеться зустріч із заходів зміцнення довіри за участю делегацій Греції та Туреччини.

Читайте також: Греція звинуватила Туреччину в «політизації» навколишнього середовища

Як повідомляв Укрінформ, у грудні минулого року країни оголосили про початок “нової ери” зміцнення двосторонніх відносин. У березні в Анкарі відбулися грецько-турецькі переговори, що мали на меті налагодження позитивного політичного діалогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-