Унаслідок теракту в підмосковному «Крокус Сіті Холі» кількість загиблих зросла до 83

Унаслідок теракту в підмосковному «Крокус Сіті Холі» кількість загиблих зросла до 83

Укрінформ
Стало відомо про вже 83 загиблих унаслідок стрілянини, що сталася напередодні в концертному залі «Крокус Сіті Хол» під Москвою, і ця кількість може зрости.

Про це пише телеграм-канал BAZA, передає Укрінформ.

Як повідомляється, троє із загиблих – діти.

Як пише російська служба ВВС, губернатор Підмосков'я Андрій Воробйов уранці в суботу повідомив, що наразі в лікарнях Москви і Московської області перебувають 115 осіб, зокрема п'ятеро дітей, які постраждали під час теракту.

Воробйов написав у своєму телеграм-каналі, що о 10:00 (за київським часом) має бути опубліковано список загиблих, яких вдалося ідентифікувати.

Уночі Слідчий комітет Росії повідомив, що жертв понад 60.

Наразі рятувальники продовжують роботу на місці пожежі. Вранці вони почали розбирати зал для глядачів, де частково обвалилися перекриття.

Читайте також: Заяви про нібито причетність України до теракту в залі «Крокус» є провокацією Кремля - МЗС

Як повідомляв Укрінформ, у п’ятницю ввечері в партер концертної зали "Крокус Сіті Холл" перед концертом гурту "Пікнік" вдерлися "люди в камуфляжі" та вчинили стрілянину з автоматичної зброї. Під час атаки сталися вибухи, спалахнула пожежа. Тоді загинуло 40 осіб, щонайменше 140 зазнали поранень.

Терористичне угруповання "Ісламська держава" (також відоме як ІДІЛ) взяло на себе відповідальність за цей теракт у підмосковному Красногорську.

Дані американської розвідки вказали на вірогідність цієї заяви угруповання ІДІЛ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-