Стрілянина у Підмосков’ї: ЗМІ повідомляють про 40 загиблих

Стрілянина у Підмосков’ї: ЗМІ повідомляють про 40 загиблих

Укрінформ
Кількість загиблих унаслідок стрілянини, вибуху та пожежі в концертному залі «Крокус Сіті Холл» у Красногорську Московської області зросла до 40 осіб, щонайменше 140 отримали поранення.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на російський новинний Телеграм-канал 112 із посиланням на джерела.

За даними видання, до будинку, де сталася НП, увійшли спецпідрозділи.

Проте ТГ-канал Baza стверджує, що відомо тільки про 21 загиблого та 43 поранених.

Російське пропагандистське інформагентство повідомляє, що у «Крокус Сіті Холлі» працює 70 машин швидкої допомоги. В гасінні пожежі задіяна спеціальна авіація, вертольоти скидають воду на палаючу будівлю.

За інформацією ТГ-каналу Baza, співробітники спецслужб РФ перевіряють інформацію, ніби чотирьом злочинцям вдалося втекти з місця злочину.

Як повідомляли раніше російські медіа, в п’ятницю ввечері в партер концертної зали «Крокус Сіті Холл» перед концертом гурту «Пікнік» увірвалися «люди в камуфляжі», за різними даними, троє чи п’ятеро, та вчинили стрілянину з автоматичної зброї. Вони ж нібито підпалили залу. Також сталися вибухи.

Читайте також: Теракт у Підмосков’ї є свідомою провокацією режиму Путіна - ГУР

На місці НП у «Крокусі» створений оперативний штаб, повідомила адміністрація Красногорська.

Російські пропагандистські медіа підіймають хвилю обурення «жахливим злочином». Представник МЗС РФ Марія Захарова заявила, що вся світова спільнота має засудити трагічні події у концертній залі «Крокус Сіті Холл».

«Крокус Сіті Холл» - багаторівневий концертний зал, розташований на території ділового центру «Крокус Сіті» в Красногорську, в безпосередній близькості від 67-го км МКАД і поряд зі станцією московського метро "Мякініно". Зала була відкрита в 2009 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-