У Туреччині провели масштабну антитерористичну операцію

У Туреччині провели масштабну антитерористичну операцію

Відео
Укрінформ
У п’яти провінціях на сході Туреччини було проведено масштабну антитерористичну операцію, в ході якої були виявлено та знищено укриття та сховища, вилучено велику кількість боєприпасів.

Як повідомляє Укрінформ, про написав міністр внутрішніх справ Туреччини Алі Єрлікая в соцмережі Х.

“20 печер, укриттів і сховищ було зруйновано у 5 провінціях під час проведення операції “Боздоган-13” з метою знищення різноманітної зброї, боєприпасів та вибухових речовин, які терористи, що належать до сепаратистської терористичної організації, ховали в печерах та укриттях”, - повідомив міністр.

Серед вилученого: пластична вибухівка, 155мм гарматні, 105 мм мінометні, протитанкові боєприпаси, готові до використання саморобні вибухові пристрої, велика кількість різної зброї, зокрема РПГ та автомати, та інше.

Читайте також: У Туреччині впав військовий літак

До операції було залучено 103 підрозділи зі складу спецпідрозділів жандармерії, командос та сил охорони, загалом 1417 особового складу.

Як повідомляв Укрінформ, Туреччина готується до «масштабної антитерористичної операції» на півночі Іраку, її метою зокрема буде створення «коридору безпеки» глибиною 30-40 кілометрів вздовж кордону Туреччини.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-