На голосуванні за Путіна в Росії стався «бунт виборчих урн» - Буданов

На голосуванні за Путіна в Росії стався «бунт виборчих урн» - Буданов

Укрінформ
Хоч би який результат псевдовиборів президента РФ оприлюднила російська Центральна виборча комісія, це буде фальшивка.

Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони генерал-лейтенант Кирило Буданов під час виступу на Форумі російських добровольців, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу ГУР.

Він наголосив, що "вибори Путіна" є нелегітимними.

"Який би результат не написала російська центральна виборча комісія ― це фальшивка, оскільки вибори не відбулися не лише у прикордонних областях. Велика кількість дільниць не матиме можливості порахувати бюлетені, бо російські активісти, усвідомлюючи всю підлість цих "виборів", псують їх", ― зазначив начальник ГУР.

Він констатував, що в Росії почався справжній "бунт виборчих урн" ― такої кількості зіпсованих бюлетенів і скриньок не було ніколи і ніде у світі.

Читайте також: Буданов - про псевдовибори на захоплених територіях: Голосувати планували менше третини жителів

За словами Буданова, Путін розуміє, що в очах світових лідерів, передусім Китаю, він стає нестабільним правителем, який не здатен забезпечити порядок на виборах у себе в країні.

"Він показує себе слабаком перед своїм народом і елітами. Слабкість — це те, чого він боїться найбільше. Те, що зараз відбувається в РФ, послаблює режим загалом і Путіна особисто. Ми повинні використати цю слабкість і зробити її додатковою зброєю", — заявив Буданов.

Очільник української воєнної розвідки також поінформував, що обмежена військова операція опозиційних до Путіна російських збройних формувань у Бєлгородській та Курській областях РФ ― лише початок боротьби за їхню рідну країну.

Читайте також: Буданов вважає російських добровольців силою, яка здатна досягати поставлених цілей

"Громадяни РФ вирішили звільнити свою країну від старої людини та його поплічників, що узурпував владу, незаконно змінив Конституцію і живе в альтернативній реальності зі своїми посіпаками. Війна проти путінського режиму ― це законне право громадян вимагати справедливості", ― наголосив Буданов.

Як повідомлялося, Володимир Зеленський вважає, що жодної легітимності у "виборів" президента РФ, останній день яких відбувся у неділю, немає та бути не може.

Фото: ГУР Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-