Меган Маркл виграла суд проти сестри у справі про наклеп

Меган Маркл виграла суд проти сестри у справі про наклеп

Укрінформ
Герцогиня Сассекська Меган Маркл виграла у США суд проти своєї сестри по батьку Саманти Маркл, яка звинувачувала дружину принца Гаррі у наклепі.

Про це повідомляє BBC, передає Укрінформ.

Старша сестра судилася з Меган через коментарі, які та зробила в документальному фільмі Netflix та в інтерв'ю з Опрою Вінфрі у 2021 році. Тоді Меган заявила, що Саманта змінила своє прізвище на Маркл, коли майбутня герцогиня Сассекська почала зустрічатися з британським принцом Гаррі.

Читайте також: Майже половина британців вважають, що після серіалу на Netflix принца Гаррі слід позбавити титулу

У своєму рішенні суддя Шарлін Едвардс Ханівелл постановила, що ці коментарі Меган були просто думками. Суддя сказала, що був взятий до уваги той факт, що Саманта "використовувала прізвище Расмуссен у вересні 2016 року", тому "суть заяви, що (Саманта – ред.) перейшла на своє прізвище через деякий час після того, як стало відомо, що (Меган – ред.) має стосунки з принцом Гаррі - відповідає дійсності".

Суддя додав, що Саманта не змогла надати жодних тверджень, які могли б підтвердити позов про наклеп.

Справа була закрита з преюдицією, що означає, що вона не зможе подати повторний позов.

Вперше Саманта подала позов проти сестри у березні 2022 року, стверджуючи, що герцогиня Сассекська обмовила її в інтерв'ю Опрі Вінфрі, а також у книзі "У пошуках свободи". Минулого року справу було закрито після того, як суддя Ханівелл постановила, що герцогиня не може нести відповідальність за зміст книги, оскільки вона її не публікувала.

Читайте також: Принц Гаррі та Меган Маркл запустили новий вебсайт

Як повідомляв Укрінформ, британський принц Гаррі програв суд проти британського уряду, який позбавив його охорони після того, як він відійшов від королівських обов'язків і переїхав із родиною до США.

Фото: GETTY IMAGES

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-