Німецькі транспортники у вівторок знову вийдуть на «комбінований» страйк

Німецькі транспортники у вівторок знову вийдуть на «комбінований» страйк

Укрінформ
Після великого страйку залізничників і авіаперевізників минулого тижня, цього вівторка відповідні профспілки в Німеччині закликають до нового.

Про це повідомляє кореспондентка Укрінформу.

Профспілка машиністів GDL інформує, що вшосте страйкуватиме з 2.00 вівторка, 12 березня, до середи, 13 березня 2024 р., 2:00. При цьому страйк вантажного транспорту розпочнеться вже в понеділок, 11 березня, о 18:00 та триватиме 24 години.

Організатори зазначають, про проводять акцію, «щоб надати своїм вимогам очевидно необхідного акценту».

Отже сотням тисяч клієнтів і пасажирів залізничного транспорту вкотре доведеться переплановувати свої подорожі або відправлення. Deutsche Bahn намагається організувати тимчасові сполучення та збільшує кількість вагонів у потягах міжрегіональних, які не братимуть участь у страйку, а на заміну міським електричкам S-Bahn виведе автобуси.

Читайте також: Переговори Туска з фермерами завершилися без домовленостей

Профспілка бортпровідників UFO своєю чергою закликала близько 19 тисяч своїх бортпровідників компаній Lufthansa та Lufthansa Cityline також оголосити страйк у вівторок і середу. Згідно з попередженням UFO, усі вильоти з Франкфурта не відбудуться з 4 ранку до 23 години у вівторок і всі вильоти з Мюнхена в середу (це два найбільші аеропорти ФРН). Очікується, що акція уразить близько 100 тисяч пасажирів.

Попередній страйк залізничників і авіаторів пройшов у Німеччині лише минулого тижня, в четвер і п’ятницю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-