У Німеччині анонсували новий страйк бортпровідників Lufthansa

У Німеччині анонсували новий страйк бортпровідників Lufthansa

Укрінформ
Німецька профспілка Ufo закликала близько 19 тисяч бортпровідників авіакомпанії Lufthansa та її регіональної "дочки" Lufthansa Cityline взяти участь у новому страйку.

Про це повідомляє DW, передає Укрінформ.

Страйк проводитиметься з 4.00 до 23.00 у вівторок, 12 березня, на рейсах з Франкфурта-на-Майні і в той же час у середу, 13 березня, - з Мюнхена.

Декількома днями раніше за проведення протестної акції проголосували понад 96 відсотків стюардів і стюардес Lufthansa і Lufthansa Cityline.

Профспілка прагне добитися для 18 тисяч бортпровідників Lufthansa та майже однієї тисячі співробітників Cityline підвищення зарплати. Профспілка також вимагає збільшення розмірів надбавок та виплати одноразової компенсації за інфляцію у розмірі трьох тисяч євро.

Про новий страйк було оголошено того ж дня, коли після дводенного попереджувального страйку вийшов на роботу наземний персонал Lufthansa. В результаті цього 7 та 8 березня було скасовано близько тисячі рейсів.

Читайте також: У Греції оголосили 24-годинний загальнонаціональний страйк

Однак, незважаючи на завершення акції протесту, у суботу на табло вильотів в аеропортах у Франкфурті-на-Майні та Мюнхені все ще висвічувалася інформація про скасування та затримку рейсів. Представник Lufthansa повідомив, що така ситуація викликана наслідками страйку.

Як повідомляв Укрінформ, у Німеччині в четвер, 7 березня, профспілка німецьких машиністів GDL розпочала черговий страйк пасажирського залізничного транспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-