США - про ядерний шантаж Путіна: Ми попередили Росію про можливі наслідки

США - про ядерний шантаж Путіна: Ми попередили Росію про можливі наслідки

Укрінформ
Офіційний Вашингтон назвав заяви президента РФ Путіна про можливість застосування ядерної зброї «безвідповідальною риторикою» та нагадав, що Сполучені Штати попередили Росію про можливі наслідки в разі такого кроку.

З такою заявою виступив у четвер у Вашингтоні речник Державного департаменту США Метью Міллер, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми не вперше бачимо безвідповідальну риторику Володимира Путіна», - заявив представник зовнішньополітичного відомства США.

Він підкреслив, що лідер ядерної держави не може висловлюватися в такий спосіб.

Крім того, представник Держдепу зауважив, що Сполучені Штати інформували російську сторону офіційно і в приватному порядку про те, якими можуть бути наслідки в разі застосування ядерної зброї.

Водночас, Міллер зазначив, що в США не бачать ознак, які би вказували на те, що Росія готується застосувати ядерну зброю.

Читайте також: Слова Путіна про посилення армії РФ треба сприймати «смертельно серйозно» - Туск

«Ми продовжимо уважно стежити за цим»,- зазначив представник Держдепартаменту США.

Як повідомляв Укрінформ, кремлівський лідер Володимир Путін 29 лютого під час «послання до Федеральних зборів» пригрозив «можливим інтервентам» із Заходу «конфліктом із застосуванням ядерної зброї» та «знищенням цивілізації».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-