Ейфелеву вежу закрили через страйк працівників

Ейфелеву вежу закрили через страйк працівників

Укрінформ
Працівники Ейфелевої вежі у понеділок розпочали страйк через недостатні, на їхню думку, витрати на утримання та ремонт пам’ятки.

Про це повідомляє Le Parisien, передає Укрінформ.

"У зв'язку з повідомленням про страйк частини персоналу відкриття Ейфелевої вежі 19 лютого 2024 року буде зірвано", - попередила компанія-оператор пам'ятки Societe d'Exploitation de la Tour Eiffel.

Профспілки працівників вежі критикують міську владу, яка володіє 99% капіталу компанії, за недостатні, на їхню думку, витрати на догляд за пам'яткою перед Олімпійськими іграми.

Лідери профспілок розкритикували бізнес-модель оператора Ейфелевої вежі, заявивши, що вона заснована на завищеній оцінці майбутньої кількості відвідувачів, витрат на технічне обслуговування та компенсації праці співробітників.

Читайте також: Медалі Олімпійських ігор в Парижі включатимуть частинки Ейфелевої вежі

Як повідомлялося, торік у грудні Ейфелева вежа також закривалася для відвідувачів через страйк персоналу. Працівники звинувачували компанію-управителя в тому, що вона не приділяє достатньої уваги технічній підтримці та ремонту вежі.

Кована вежа заввишки 324 метри, побудована Гюставом Ейфелем наприкінці 19 століття, щороку приймає близько шести мільйонів відвідувачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-