Байден: Немає сумнівів, що за смерть Навального відповідальний Путін

Байден: Немає сумнівів, що за смерть Навального відповідальний Путін

Укрінформ
Президент США Джо Байден заявив, що кремлівський лідер Володимир Путін особисто відповідальний за смерть його опонента Олексія Навального в російській в’язниці.

Про це Байден заявив у п’ятницю під час спеціального звернення з Білого дому, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Немає сумнівів у тому, що Путін відповідальний за смерть Навального», - наголосив президент США.

Він зазначив, що американська сторона наразі не має чітких відповідей про те, що саме сталося з Навальним. Однак, продовжив Байден, немає жодних сумнівів у тому, що смерть опозиціонера стала наслідком дій Путіна та його людей.

Президент США також додав, що це є зайвим доказом жорстокості кремлівського режиму, який вбиває як своїх громадян, так і людей в інших країнах, як це відбувається зараз в Україні.

Читайте також: Світ реагує на новину про смерть Навального

У відповідь на запитання, чи розглядає адміністрація США можливість запровадити додаткові санкції проти Росії, Байден відповів: "Ми розглядаємо цілий набір опцій".

Як повідомляв Укрінформ, у п’ятницю, 16 лютого Федеральна служба виконання покарань РФ заявила, що російський опозиційний політик Олексій Навальний помер у колонії №3 у Ямало-Ненецькому автономному окрузі. Із засудженнями дій російського режиму вже виступили світові лідери. Президент Володимир Зеленський зі свого боку зазначив, що Навальний, очевидно, був убитий Путіним, як й інші тисячі закатованих.

Фото: Wade Vandervort

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-