У Стамбулі стався теракт, є постраждалі

У Стамбулі стався теракт, є постраждалі

Фото
Укрінформ
Сьогодні зранку двоє невідомих (чоловік і жінка) відкрили вогонь по будівлі міського суду в Стамбулі. Нападників нейтралізували, шестеро людей постраждали. Напад кваліфікують як теракт.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на повідомлення міністра внутрішніх справ Туреччини Алі Єрлікайа у соцмережі Х.

“Сьогодні була здійснена спроба теракту навпроти блокпоста перед воротами C будівлі міського суду в районі Чаглаян. Встановлено, що знешкоджені зрадники є членами терористичної організації DHKP/C (Революційна народно-визвольна партія-фронт, пов'язана з РПК - ред.)”, - повідомив міністр.

Також він зазначив, що при знешкодженні терористів, які відкрили вогонь по будівлі суду, 6 осіб отримали поранення, у тому числі троє поліцейських і троє цивільних. Напад стався об 11.46 за місцевим часом (10.46 за київським).

Читайте також: Вибухівка біля посольства Ізраїлю: інцидент у Швеції почали розслідування як теракт

Триває розслідування інциденту.

Як повідомляв Укрінформ, у листопаді 2022 року в центрі Стамбула стався вибух, в результаті якого загинуло шестеро людей - четверо на місці вибуху, двоє в лікарні. Поранення отримала 81 людина. Пізніше поліція затримала жінку, що залишила бомбу на проспекті Істікляль. Також було встановлено, звідки вона прибула та звідки надавалися інструкції про вчинення злочину.

Фото: www.ntv.com.tr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-