Британське судно зазнало нападу хуситів у Червоному морі

Британське судно зазнало нападу хуситів у Червоному морі

Укрінформ
Британське вантажне судно зазнало нападу в Червоному морі сьогодні (6 лютого) вранці, це сталося за два дні після того, як Велика Британія та США спільно розпочали нову хвилю авіаударів по об'єктах хуситів у Ємені.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє видання The Independent.

"Британське вантажне судно зазнало нападу в Червоному морі сьогодні вранці, лише через декілька днів після того, як Велика Британія та США разом розпочали нову хвилю авіаударів по хуситах у Ємені", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Від ракетної атаки хуситів загорівся нафтовий танкер

Як зазначається, судно зазнало незначних пошкоджень після влучання снаряда під час обстрілу узбережжя єменського міста Ходейда, повідомило Управління морських торговельних операцій Великої Британії (UKMTO).

Корабель, в момент атаки, перебував за 57 морських миль на захід від Ходейди, коли в його лівий борт влетів снаряд, а ліворуч від нього було помічено невелике судно.

Снаряд пройшов над палубою та завдав невеликих пошкоджень вікнам містка, повідомили в UKMTO.

Згідно з даними компанії Ambrey, що займається питаннями безпеки на морі, вантажне судно, що йшло під прапором Барбадосу, зазнало значних фізичних пошкоджень від атаки безпілотного літального апарату. Унаслідок інциденту ніхто не постраждав, судно продовжило свій шлях.

Читайте також: Дохід Суецького каналу впав майже вдвічі через атаки хуситів - Bloomberg

Як повідомляв Укрінформ, Сполучені Штати та Велика Британія завдали ударів по об'єктах у Ємені, пов'язаних з хуситами, у відповідь на атаки бойовиків на цивільні судна та військові кораблі в Червоному морі.

Фото ілюстративне: EPA/UPG

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-