Найбільша авіакомпанія Швейцарії дозволить бортпровідникам пірсинг і тату

Найбільша авіакомпанія Швейцарії дозволить бортпровідникам пірсинг і тату

Укрінформ
Найбільший авіаперевізник Швейцарії Swiss, що є дочірньою компанією Lufthansa, пом'якшує правила та дрескод для співробітників, зокрема, дозволить бортпровідникам пірсинг та тату.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє DW.

Стюардам обох статей дозволять макіяж і лак для нігтів, мати пірсинг на обличчі. Видимі татуювання також дозволені, тільки не на обличчя та руках.

Помада більше не буде обов'язковою для стюардес. Також вони зможуть носити непрозорі колготки і використовувати медичний трикотаж проти тромбозу. Крім цього, скасовується вимога щодо депіляції ніг. Стюардесам також дозволять носити краватки та взуття на шнурівці під спідницю.

Зазначається, що Swiss - не єдина авіакомпанія, яка пом'якшує правила дрескоду для своїх екіпажів. Кілька років тому airBaltic дозволила співробітникам мати татуювання або індивідуальну стрижку. А Virgin Atlantic скасувала уніформу для бортпровідників і навіть дозволила чоловікам носити спідниці.

Читайте також: Ізраїльська авіакомпанія вперше за 41 рік здійснить рейс у суботу

Бельгійська дочірня компанія Lufthansa нещодавно частково дозволила видимі татуювання. Водночас для материнської компанії групи Lufthansa жодних змін в інструкціях не планується - від працівників очікують «професійного зовнішнього вигляду, який включає, серед іншого, відповідний макіяж для жінок і доглянуту бороду для чоловіків».

Як повідомляв Укрінформ, в 11 аеропортах Німеччини 1 лютого відбувся попереджувальний страйк працівників авіаційної галузі.

Фото: flickr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-