Засуджений експрем’єр Пакистану отримав ще один вирок

Засуджений експрем’єр Пакистану отримав ще один вирок

Укрінформ
Суд Пакистану ув’язнив на 14 років колишнього прем’єра Імрана Хана за корупцію через день після того, як його засудили до 10 років позбавлення волі за розголошення державної таємниці.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN.

Зазначається, що Хана і його дружину Бушру Бібі засудили у середу у справі про незаконний продаж державних подарунків під час його перебування на посаді прем'єр-міністра з 2018 по 2022 рр.

Хан, який перебував у в'язниці з серпня за кількома звинуваченнями, також був позбавлений права займати посади протягом 10 років.

Бібі була взята під варту невдовзі після винесення вироку.

Читайте також: Експрем’єра Пакистану засудили на 10 років за розголошення державної таємниці

Вирок Хану в середу був винесений судом майже за тиждень до проведення в країні парламентських виборів, які заплановані на 8 лютого.

Лише 30 січня суд Пакистану засудив колишнього прем’єра Імрана Хана та одного з його партійних заступників Шаха Махмуда Куреші до 10 років позбавлення волі за розголошення державної таємниці.

Проте політик відбуватиме покарання паралельно.

Як повідомляв Укрінформ, у серпні 2023 року експрем’єра Пакистану Хана засудили до трьох років ув'язнення за обвинуваченням у корупції, йому також заборонили займатися політичною діяльністю впродовж п'яти років.

Фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-