Найбагатшою людиною світу за версією Forbes став глава LVMH

Найбагатшою людиною світу за версією Forbes став глава LVMH

Укрінформ
Глава компанії LVMH Бернар Арно знову очолив рейтинг найбагатших людей за версією журналу Forbes, змістивши на другу сходинку засновника SpaceX Ілона Маска.

Про це повідомляється на сайті Forbes, передає Укрінформ.

За даними видання, статки Арно і його родини становлять 207,4 млрд доларів.

На другому місці опинився Ілон Маск з 205,9 млрд доларів.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Трійку замикає засновник Amazon Джефф Безос. Його статки нині оцінюються в 181,1 млрд доларів.

Фото: EPA
Фото: EPA

До першої десятки також увійшли засновник і голова корпорації Oracle Ларрі Еллісон (142,9 млрд доларів), засновник Meta Марк Цукерберг (139,4 млрд дол.), співзасновники компаній Google, Alphabet Ларрі Пейдж (127 млрд дол.) і Сергій Брін (121,7 млрд дол., 9-те місце), інвестор і філантроп Варрен Баффетт (126,9 млрд дол.), засновник Microsoft Білл Гейтс (123,1 млрд дол.) та колишній гендиректор Microsoft Стів Балмер (119,1 млрд дол.).

До рейтингу потрапили п’ятеро українських доларових мільярдерів. Найбагатшим українцем залишається Рінат Ахметов ($5,7 млрд) - він на 492-му місці.

Читайте також: Маск хоче збільшити свою долю в Tesla до 25%

Далі йдуть Віктор Пінчук ($2,1 млрд), Вадим Новинський ($1,4 млрд), Костянтин Жеваго ($1,2 млрд) та Геннадій Боголюбов ($1,1 млрд). 

Як повідомляв Укрінформ, за підсумками 2023 року найбагатшою людиною у світі був засновник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск за даними Bloomberg.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-