Лідер Хезболли погрожує Ізраїлю відплатою за ліквідацію одного з лідерів ХАМАСу

Лідер Хезболли погрожує Ізраїлю відплатою за ліквідацію одного з лідерів ХАМАСу

Укрінформ
Генеральний секретар ліванського ісламістського руху "Хезболла" Хасан Насралла пригрозив Ізраїлю "покаранням" за ліквідацію в Бейруті одного з лідерів палестинського терористичного угрупування ХАМАС Салеха аль-Арурі.

Як передає Укрінформ з посиланням на Jerusalem Post, про це Насралла заявив у своїй промові у п'ятницю.

"Я кажу вам з упевненістю, що це (ліквідація заступника ватажка ХАМАСу Салеха аль-Арурі у Бейруті – ред.) не залишиться без відповіді чи покарання", - заявив лідер "Хезболли".

За його словами, рух "не може мовчати" щодо ймовірної ліквідації Ізраїлем аль-Арурі, оскільки мовчання завдасть більше шкоди, ніж "будь-які ризики, які можуть виникнути в результаті відповіді".

Насралла заявив, що не говоритиме фразу "у відповідний час та у відповідному місці", і що "сили на місцях" будуть тими, хто буде приймати рішення про відповідь.

Як зазначає Jerusalem Post, Іран і його маріонетки часто кажуть, що відреагують "у відповідний час та у відповідному місці", коли мають намір відкласти будь-яку реакцію на більш пізній термін, якщо взагалі коли-небудь відреагують.

"Ми не можемо мовчати про настільки серйозне порушення, тому що це означає, що весь Ліван, міста і люди стануть вразливими", - додав Насралла.

Читайте також: В Ізраїлі окреслили плани наступного етапу війни в Газі

Як повідомлялося, у вівторок у результаті вибуху на території Лівану загинув заступник глави терористичного угруповання "ХАМАС" Салех аль-Арурі та ще п’ять членів цього палестинського угруповання.

Фото: Wael Hamzeh/European Pressphoto Agency

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-