У Канаді впав літак із 8 пасажирами та двома членами екіпажу, евакуації заважає завірюха

У Канаді впав літак із 8 пасажирами та двома членами екіпажу, евакуації заважає завірюха

Укрінформ
На півночі Канади зазнав катастрофи малий літак із вісьмома пасажирами й двома членами екіпажу на борту.

Як повідомляє Укрінформ, про це пише CBC News.

Зазначається, що інцидент стався приблизно за 300 км на північний схід від адміністративного центру канадських Північно-Західних Територій, міста Єллоунайф.

Для порятунку людей було залучено військових рятувальників, які дісталися постраждалих на парашутах. «Вони змогли оцінити стан 10 потерпілих. Шестеро зазнали легких травм, а двоє - середньої важкості й важкі, але їх стан покращується», - йдеться у матеріалі.

Поруч із місцем катастрофи знаходиться діамантова копальня, з якої до потерпілих змогли дістатися місцеві медики на снігоходах.

Читайте також: У Судані впав літак: є загиблі та поранені

Через складні погодні умови евакуація постраждалих наразі неможлива, тож вони очікують припинення завірюхи в спеціально встановлених наметах з опаленням. Військові сподіваються, що зможуть приземлитися на посадковій смузі копальні для проведення евакуації уже найближчим часом.

Читайте також: В Іспанії зазнав аварії винищувач F-18

Як повідомляв Укрінформ, у середу навчально-тренувальний літак ВПС Греції Т-2 Buckeye розбився поблизу авіабази Каламата на півострові Пелопоннес. На борту перебував пілот, стан якого залишається невідомим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-