Ізраїль може надати імунітет лідерам ХАМАС для звільнення заручників - ЗМІ

Ізраїль може надати імунітет лідерам ХАМАС для звільнення заручників - ЗМІ

Укрінформ
Провідники ХАМАС можуть отримати певний “імунітет” від Ізраїлю, якщо це дозволить звільнити усіх заручників й припинити війну в секторі Гази.

Як повідомляє Укрінформ, про це пише Times of Israel.

Ізраїль нібито розглядає можливість відмовитися від вбивства лідерів ХАМАС у Газі Яхії Сінвара та Мухаммеда Дейфа - коли та якщо виникне така можливість - надавши їм певний імунітет й депортувавши до Катару чи іншої країни у рамках підходу, що може гарантувати звільнення усіх утримуваних в Газі заручників та припинення війни проти терористичного угруповання”, - йдеться у матеріалі.

Зазначається, що за даними ЗМІ, “політичне та безпекове керівництво обговорює таку можливість, хоча поки конкретної пропозиції немає”.

Читайте також: Нетаньягу заявив про посилення бойових дій у секторі Гази

При цьому поінформовані джерела стверджують, що навіть у разі ухвалення рішення про надання “імунітету” лідерам ХАМАС, “це не має зашкодити заявленій цілі знищення проводу та військових можливостей ХАМАС”.

Як повідомляв Укрінформ, в Армії оборони Ізраїлю повідомили про загибель у неділю у секторі Гази дев’ятьох солдатів. Загальна кількість загиблих ізраїльських військових з початку наземної операції наприкінці жовтня становить 153 особи.

Фото: Moti Milrod 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-