ЦАХАЛ заявив про загибель 14 ізраїльських військових у Газі впродовж вихідних

ЦАХАЛ заявив про загибель 14 ізраїльських військових у Газі впродовж вихідних

Укрінформ
В Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) повідомили про загибель у неділю у секторі Гази дев’ятьох солдатів. Загалом упродовж вихідних загинули 14 ізраїльських військових.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Times of Israel.

У ЦАХАЛ уточнили, що п’ять солдатів інженерно-технічного корпусу та фельдшер були вбиті протитанковою керованою ракетою, яка влучила в інженерну броньовану машину Namer, де вони перебували. Ще четверо військових загинули внаслідок двох окремих інцидентів у центрі Гази.

Наразі кількість загиблих ізраїльських військових з початку наземної операції наприкінці жовтня становить 153 людини.

Коментуючи зростання кількості загиблих серед бійців ЦАХАЛу, прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу на початку недільного засідання кабміну сказав, що «війна завдає нам дуже великих втрат, але у нас немає іншого вибору, окрім як продовжувати боротьбу».

Читайте також: ЦАХАЛ ліквідував головного контрабандиста зброї ХАМАСу

«Наші (збройні – ред.) сили вже ліквідували багато терористів, і ми будемо продовжувати... поки не досягнемо усіх наших цілей», – сказав він.

На вихідних ізраїльська армія продовжувала вести інтенсивні бої у місті Хан-Юнісі на півдні сектору Гази, де, як вважається, переховується частина керівництва угруповання ХАМАС.

Як повідомлялося, 11 грудня представники ЦАХАЛу заявляли про 100 загиблих військових у секторі Гази.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-