В Італії провели масштабну спецоперацію проти молодіжних банд - десятки затриманих

В Італії провели масштабну спецоперацію проти молодіжних банд - десятки затриманих

Укрінформ
Приблизно 40 осіб були затримані італійськими правоохоронцями в п'ятницю в ході загальнонаціональної поліцейської операції проти молодіжних банд.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ANSA.

Понад 500 поліцейських були задіяні в спеціальній операції в 14 провінціях. Чверть затриманих були неповнолітніми.

Поліція також вилучила зброю, ножі, кастети, наркотики та готівку, ймовірно, отриману від продажу наркотиків.

Зазначається, що правоохоронці провели масштабну операцію в провінціях, серед яких Катанія, Генуя, Мілан, Неаполь, Палермо та Верона.

Дії поліцейських були здебільшого зосереджені на районах скупчення молоді та місцях, пов’язаних з «треп» - музичний жанр, популярне поєднання репу та хіп-хопу, яке часто сприяє соціальній емансипації через насильницькі злочини.

Читайте також: У Нідерландах затримали чоловіка за підозрою у підготовці теракту

Уряд прем’єр-міністра Джорджи Мелоні пообіцяв боротися зі злочинністю серед неповнолітніх та проблемами молоді після серії резонансних злочинів за участю неповнолітніх у знедолених міських районах, включаючи Кайвано біля Неаполя та Палермо на Сицилії.

Як повідомляв Укрінформ, у вересні прем'єрка Італії Джорджа Мелоні привітала масштабну операцію проти мафії «Каморра», проведену понад 400 правоохоронцями в містечку Кайвано поблизу Неаполя, де група молодих людей нещодавно зґвалтувала двох двоюрідних братів віком 10 і 12 років.

Фото: bykvu.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-