У Пакистані біля поліцейської дільниці смертник підірвав авто, шестеро загиблих

У Пакистані біля поліцейської дільниці смертник підірвав авто, шестеро загиблих

Укрінформ
Терорист-смертник підірвав свій автомобіль з вибухівкою біля головної брами поліцейської дільниці у Пакистані вранці у вівторок, унаслідок чого загинули щонайменше шестеро офіцерів та ще 25 було поранено.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє France24.

Частина будівлі обвалилася внаслідок вибуху, повідомив офіцер місцевої поліції Камаль Хан.

За його словами, декілька бойовиків також відкрили вогонь, і між ними та силами безпеки тривала стрілянина, перш ніж трьох нападників було вбито. Унаслідок стрілянини декілька офіцерів у важкому стані були госпіталізовані.

За словами Хана, напад стався у місті Дера-Ісмаїл-Хан у провінції Хайбер-Пахтунхва, що межує з Афганістаном. Ця провінція є колишнім оплотом войовничого пакистанського угруповання Талібан, також відомого як Техрік-і-Талібан Пакистан або ТТП.

Читайте також: У Пакистані обстріляли пасажирський автобус, восьмеро загиблих

Новостворене бойове угруповання Tehreek-e-Jihad Pakistan, або TJP, яке вважається відгалуженням TTP, у своїй заяві взяло на себе відповідальність за напад, заявивши, що він був спрямований проти офіцерів, які перебували в поліцейській дільниці.

Як повідомлялося, на початку листопада на південному заході Пакистану внаслідок нападу терористів загинули щонайменше 14 військових.

Фото: EFE

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-