Французький філософ: Ізраїль має розуміти, що злочини ХАМАС входили у плани Росії

Французький філософ: Ізраїль має розуміти, що злочини ХАМАС входили у плани Росії

Укрінформ
Французький філософ і журналіст, автор документальних фільмів про нинішню російську війну проти України Бернар-Анрі Леві переконаний, що злочини, скоєні угрупуванням ХАМАС проти Ізраїлю, входили у плани Москви.

Про це він сказав в інтерв’ю Укрінформу.

На думку Леві, Ізраїль має активно підтримувати Україну після завершення війни в Газі.

«Путін дуже чітко дав зрозуміти: він на боці ХАМАС. Москва була єдиною великою столицею, яка зустрічала представників ХАМАС на червоній доріжці до 7 жовтня, а після 7 жовтня вона була єдиною столицею, де російські чиновники приймали ХАМАС як благородного співрозмовника», – сказав філософ.

За його словами, терористична держава Росія і державоподібне утворення ХАМАС ведуть «одну й ту саму війна проти демократичних країн – України та Ізраїлю».

«Це одне й те саме. ХАМАС і Росія – партнери у злочині. А Україна та Ізраїль – як брати по духу… Духовні побратими» -, додав він.

На думку Леві, Президент України Володимир Зеленський «був одним із перших у світі, хто зрозумів, що відбувається в Ізраїлі», і те, що «у плани Росії входили злочини ХАМАС».

Читайте також: ХАМАС та Путін мають подібні цілі - Байден

Як повідомляв Укрінформ, у штаб-квартирі ООН 6 грудня відбувся допрем’єрний показ документального фільму Леві «Слава героям» про російську війну проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-