Армія оборони Ізраїлю заявила про ураження 250 цілей у секторі Гази за минулу добу

Армія оборони Ізраїлю заявила про ураження 250 цілей у секторі Гази за минулу добу

Укрінформ
В Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛі) заявили про близько 250 об’єктів у секторі Гази, які були уражені військовими упродовж останніх 24 годин.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Jerusalem Post.

Ізраїльські війська у Газі працювали над виявленням зброї та інфраструктури угруповання ХАМАС, включаючи підземні споруди й вибухові пристрої, йдеться у матеріалі.

Окрім цього, війська ЦАХАЛу навели удар військово-повітряних сил Ізраїлю на дві ракетні установки угруповання, які у вівторок використовували для обстрілу центральної частини Ізраїлю.

ЦАХАЛ завдав авіаудару по району Дейр-ель-Балаха у центрі сектору Гази, у результаті чого були ліквідовані бійці ХАМАСу та палестинського угруповання «Ісламський джихад» і зруйновано низку об’єктів інфраструктури.

На додачу до цього, ізраїльські військові атакували терористичну групу, яка проводила операції біля однієї зі шкіл на півночі Гази. Пізніше Армія оборони Ізраїлю продовжила завдавати атаки по підземній споруді в районі школи, а в іншій школі вони знайшли зброю та боєприпаси ХАМАСу.

Читайте також: ЦАХАЛ оголосив про початок нової фази наступу в секторі Гази

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок, 5 грудня, начальник штабу Армії оборони Ізраїлю Герці Халеві заявив, що військові оточують Хан-Юніс на півдні Гази, починаючи третій етап наземного наступу проти ХАМАСу в секторі Гази.

Фото: ЦАХАЛ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-