Супутник-шпигун КНДР сфотографував військові бази США - ЗМІ

Супутник-шпигун КНДР сфотографував військові бази США - ЗМІ

Укрінформ
Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин ознайомився з фотографіями, зробленими з нещодавно запущено супутника-шпигуна, на яких зафіксовано «основні цільові регіони», включаючи столицю Південної Кореї Сеул і міста, де розташовані військові бази США.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters із посиланням на північнокорейські державні ЗМІ.

Пхеньян запустив супутник у вівторок. Фотографії були зроблені під час його проходження над півостровом у п'ятницю вранці.

Кім ознайомився з фотознімками під час візиту у п’ятницю до центру управління Національного управління аерокосмічних технологій (NATA) у Пхеньяні.

Читайте також: Японія підтвердила, що запущений КНДР «об’єкт» обертається навколо Землі

У суботу він ще раз відвідав центр управління, щоб вивчити свіжі фотографії, зроблені вранці з різних регіонів Південної Кореї.

На одній з фотографій видно американський авіаносець «Карл Вінсон», який у вівторок прибув до порту південнокорейського міста Пусан.

Кім нібито оглянув фотографії американської військово-морської станції Перл-Харбор і бази ВПС США Хікам, зняті під час проходження супутника над Гаваями вранці в суботу. Стверджується також, що він бачив фото американських військових об'єктів на острові Гуам.

Читайте також: Північна Корея отримала допомогу від Росії для запуску супутника - Reuters

Нагадаємо: у п'ятницю високопоставлені дипломати Японії, Південної Кореї та США засудили запуск супутника КНДР через його дестабілізуючий вплив на регіон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-