Версальський палац евакуюють ушосте за останній тиждень

Версальський палац евакуюють ушосте за останній тиждень

Укрінформ
У суботу близько 5000 відвідувачів Версальського палацу та королівського парку у Франції знову довелося евакуювати після повідомлення про мінування, надісланого до національної поліції.

Про це передає Укрінформ з посиланням на Le Figaro.

"Сьогодні спостерігається цілком логічний ефект втоми, але поліція не сприймає ці повідомлення легковажно, навіть якщо є серйозні підозри, що це чергова хибна тривога. Ми повинні поставитися до цього серйозно", - повідомило виданню джерело в місцевій поліції. "Я збираюся підірвати все у Версальському замку", - йдеться в тексті повідомлення, там зокрема зазначено, що "Франція - країна негідників" і що "Бог- найвеличніший".

"З міркувань безпеки Версальський палац евакуює відвідувачів і відновить роботу, щойно будуть проведені необхідні перевірки", - оголосило керівництво в соціальній мережі X (раніше Twitter).

Версаль відкрився лише 20 годин тому після перевірки чергового повідомлення про мінування. Навіть у невисокий туристичний сезон його відвідують від 10 до 15 тисяч туристів щодня.

Читайте також: Міністр юстиції Бельгії після теракту в країні подав у відставку

Як повідомлялось, після нападу ісламіста на вчителя в Аррасі в п'ятницю 13 жовтня, у Франції було введено режим "найвищої небезпеки". З того дня у країні почалась хвиля анонімних повідомлень про мінування шкіл, аеропортів та туристичних споруд. Досі всі вони були неправдивими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-