Франція зробить все, щоб повернути заручників ХАМАСу - Макрон

Франція зробить все, щоб повернути заручників ХАМАСу - Макрон

Укрінформ
Президент Франції Емманюель Макрон пообіцяв сім'ям французьких заручників, утримуваних палестинським угрупованням ХАМАС в секторі Гази, що країна зробить все, аби безпечно повернути їх до Франції.

Про це французький лідер написав у соцмережі Х після того, як поспілкувався з родинами зниклих безвісти, передає Укрінформ.

«Щойно я мав нагоду поговорити з родинами французьких заручників, яких утримує ХАМАС. Хочу сказати всім, що Франція не відмовляється від своїх громадян. Ми робимо все можливе, щоб домогтися звільнення і повернення наших співвітчизників», - заявив Макрон.

Читайте також: У Білому домі не виключають залучення американських військових до звільнення заручників ХАМАСу

Нагадаємо: семеро громадян Франції досі вважаються зниклими безвісти. Наразі підтверджено, що деякі з них є заручниками ХАМАСу. Кількість французьких жертв з початку військового вторгнення ХАМАСу на територію Ізраїля зросла до 28, інформує Міністерство закордонних справ.

Читайте також: ХАМАС нібито погодився звільнити двох заручників - ЗМІ

Як повідомлялось, Ізраїль оновив дані про загиблих іноземців. Жертвами атаки ХАМАСу стали, зокрема, 24 українці. Серед жертв також громадяни Аргентини, РФ, Таїланду, Німеччини, Британії, Канади, Австрії, Угорщини, Ірландії, Італії, Іспанії, Латвії, Литви, Португалії, Румунії, Чилі, Перу, Парагваю, Азербайджану, Білорусі, Молдови, Бразилії, Китаю, Індії, Шрі-Ланки, Камбоджі, Філіппін, Непалу, ПАР, Судану, Туреччини, Узбекистану та Казахстану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-