«Брюссельський» терорист перебував у Бельгії незаконно - ЗМІ

«Брюссельський» терорист перебував у Бельгії незаконно - ЗМІ

Укрінформ
Чоловік, який вчора ввечері вбив двох людей у Брюсселі, раніше притягувався до відповідальності за терористичну діяльність на території Тунісу та перебував у Бельгії незаконно.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє «The Brussels Times».

«Чоловік, який був ідентифікований як Абделасалам Л., 45 років, проживав в одній з комун Брюсселя. За багатьма джерелами, він перебував у Бельгії незаконно та до цього притягувався до відповідальності у Тунісі за діяльність, пов’язану з тероризмом», - йдеться в інформації.

За повідомленням цього ж видання, Рада мусульман Бельгії засудила цей напад у Брюсселі та закликала протидіяти екстремізму.

"Рада мусульман Бельгії подвоїть зусилля із протидії екстремізму та його руйнівному ефекту… Ми висловлюємо наші співчуття та солідарність з родинами жертв. (Спільно - ред.) ми подолаємо тероризм, ненависть та варварство, з якого б джерела вони не походили», - йдеться у заяві Ради мусульман.

Ця організація охарактеризувала вчинок терориста як «огидний і підлий».

Читайте також: У Франції чоловік з ножем вдерся до школи та вбив учителя - нападник кричав «Аллах Акбар»

За повідомленнями ЗМІ, сьогодні зранку поліція стріляла в підозрюваного. На цей час немає інформації, чи він вбитий, чи залишився живим.

Як повідомлялося, вчора ввечері чоловік у жовтому флуоресцентному жилеті та білій будівельній касці відкрив вогонь з пістолета у центрі Брюсселя, вбиті двоє футбольних вболівальників із Швеції, поранений водій таксі, стан якого стабільний.

Фото: www.politico.eu / Belga

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-