У Греції затримали італійського мафіозі, який переховувався 12 років

У Греції затримали італійського мафіозі, який переховувався 12 років

Укрінформ
Грецькі правоохоронці затримали на острові Корфу 60-річного іноземця, який має зв’язки з італійським організованим злочинним угрупованням «Каморра».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Ekathimerini.

У поліції заявили, що затримання відбулося у п’ятницю, 4 серпня.

Іноземець мав європейський ордер на арешт, виданий прокуратурою в Неаполі (Італія) за його участь у злочинній організації та фінансових злочинах.

Підозрюваний уникав арешту з 2012 року і був занесений Міністерством внутрішніх справ Італії до списку «найнебезпечніших утікачів» через зв'язки зі злочинним угрупованням «Каморра» в Італії. Він займався відмиванням грошей шляхом незаконної фінансової діяльності.

Виявлення та подальше затримання підозрюваного стали результатом добре скоординованої операції під керівництвом Відділу міжнародного поліцейського співробітництва грецької поліції (ELAS).

Читайте також: В Італії заарештували 18 впливових мафіозі

Для пошуку мафіозі грецькі правоохоронці ефективно використовували інформацію від власної розвідки та з боку італійської влади.

Як повідомляв Укрінформ, у січні італійська поліція оголосила про арешт боса сицилійської мафії Маттео Мессіна Денаро, який був у бігах протягом 30 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-