В Італії випав величезний град, постраждали понад 100 осіб

В Італії випав величезний град, постраждали понад 100 осіб

Відео
Укрінформ
На північному сході Італії у регіоні Венето вирувала екстремальна погода з випаданням величезного граду. Наразі відомо про 110 поранених.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ANSA.

«Град, який випав, був абсолютно незвичайним, із камінцями льоду, діаметр яких у деяких випадках перевищував 10 сантиметрів», – повідомив у четвер Лука Зайя, губернатор регіону Венето.

За його словами, усі постраждалі були травмовані унаслідок удару граду або через розбите скло.

Губернатор оголосив надзвичайну ситуацію у постраждалих від екстремальної погоди регіонах, а також додав, що наразі рятувальники і техніки працюють над усуненням наслідків негоди і підраховують завдані збитки.

Читайте також: Світ має підготуватися до більш екстремальної спеки - метеоролог

Як повідомляв Укрінформ, у різних регіонах Італії спостерігається екстремальна погода, від сильної спеки - до 47° - до руйнівних дощів.

Загалом 19 липня кількість великих італійських міст, у яких оголошено «червону тривогу» через третю хвилю спеки в країні за літо, зросла з 20 до 23.

Водночас сильна злива у вівторок зруйнувала ліс у районі Кадоре у Фріулі-Венеція-Джулія, а регіони Венето, Фріулі, Ломбард і Трентіно в середу оголосили «жовте попередження» через можливі сильні шторми.

Фото: @BugelliIrene

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-