Ліван завдав ракетних ударів по Ізраїлю

Ліван завдав ракетних ударів по Ізраїлю

Укрінформ
Дві ракети були випущені з південного Лівану в бік Ізраїлю в четвер, що спричинило транскордонні удари ізраїльських військових, заявили джерела з обох сторін.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Інцидент стався на тлі загострення ізраїльсько-арабської напруженості після того, як цього тижня Ізраїль здійснив одну з найбільших військових операцій за останні десятиліття на окупованому Західному березі річки Йордан, націлену на табір Дженін - оплот палестинських бойовиків.

Три джерела в органах безпеки Лівану повідомили, що в бік Ізраїлю було випущено дві ракети, одна з яких впала на ліванській території, а друга - поблизу спірної зони на кордоні.

Спочатку ізраїльські військові заявили, що не мають жодних ознак будь-яких незвичайних інцидентів на своєму боці кордону. Однак пізніше вони повідомили, що там вибухнув снаряд.

Про жодні пошкодження не повідомлялося.

Читайте також: Внаслідок авіаудару Ізраїлю по палестинському табору в Дженіні загинули семеро людей

"У відповідь на це ЦАХАЛ (Армія оборони Ізраїлю) завдає удару по району, з якого був здійснений запуск, на ліванській території", - йдеться у заяві військових.

Як повідомляв Укрінформ, ізраїльська армія заявила, що вивела війська з табору біженців у Дженіні після дводенної операції, внаслідок якої загинули 12 палестинців та один ізраїльський солдат.

Фото: ЕРА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-