Поліція Косова змусила сина Вучича зняти футболку з «антикосовським написом»

Поліція Косова змусила сина Вучича зняти футболку з «антикосовським написом»

Відео
Укрінформ
Сина сербського президента Александара Вучича Данила зупинили під час перебування у Косово й зобов’язали зняти футболку з «антикосовським написом».

Як передає Укрінформ, про це пише косовське видання RTV Dukađini.

Стверджується, що поліцейські Косова затримали авто із сином президента Сербії, який був одягнений у футболку з написом «Здаватись не варіант». Правоохоронці попросили зняти футболку, назвавши напис «провокаційним».

Читайте також: У Сербії суд звільнив з-під варти трьох косовських поліцейських

За даними місцевих ЗМІ, Данила Вучича також бачили в місті Грачаниця в Косові в православному монастирі з нагоди святкування Видовдана – головного свята Сербії – без футболки з антикосовським написом.

На інцидент із Вучичем-молодшим уже відреагував президент Сербії, пише Kurir. За словами Александра Вучича, його сина тричі "зупиняли, обшукували й цькували".

Читайте також: Для зниження напруги між Косово і Сербією ЄС пропонує провести нові місцеві вибори

"Вітаю (прем’єр-міністра Косова. – Ред.) Курті з такою сміливістю. У моїй присутності він не такий відважний, коли відправляє інших заробляти на інших дітях, та нехай, хай продовжує", – заявив він.

Як повідомлялося, у Косово тривають сутички між місцевою поліцією та учасниками акцій, які протестують проти приходу до влади мерів, що є етнічними албанцями, у районах проживання сербського населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-