Вибори у США: Байден випереджає Трампа у гіпотетичному другому турі на 6%

Вибори у США: Байден випереджає Трампа у гіпотетичному другому турі на 6%

Опитування
Укрінформ
Президент США Джо Байден зберігає перевагу над потенційними суперниками-республіканцями на тлі наближення президентських виборів 2024 року.

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ.

Згідно з опитуванням, яке проводили серед зареєстрованих виборців, Байден випереджає свого попередника Дональда Трампа на шість процентних пунктів у гіпотетичному другому турі виборів – 44% проти 38%, зберігаючи перевагу, що з'явилася протягом останніх кількох місяців.

Водночас 15% респондентів заявили, що у гіпотетичному другому турі, якби в ньому зустрілися Байден і Трамп, проголосували б за «якогось іншого кандидата», а 9% сказали, що не голосували б узагалі.

Читайте також: Трамп заявив, що прийме результати виборів-2024, «якщо вони будуть чесними»

Згідно з опитуванням, 64% демократів та 93% республіканців сказали, що віддають перевагу кандидату в президенти, який підтримує більш жорсткі заходи безпеки на державному кордоні.

Відповідно до результатів опитування Reuters/Ipsos, оприлюднених у середині березня, Байден випереджав Трампа на п’ять пунктів, при цьому у лютому він відставав від нього на три пункти.

Як повідомлялося, президент США Джо Байден 25 квітня офіційно оголосив, що братиме участь у президентських виборах у 2024 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-