Презентація історичного роману «Пазли життя. Квантова заплутаність»

Презентація історичного роману «Пазли життя. Квантова заплутаність»

Укрінформ
26 травня, 15:00 - презентація історичного роману «Пазли життя. Квантова заплутаність».

Організатор: Анна Павліченко.

Учасники: Анна Павліченко - автор книги, волонтерка, лікарка; Віталій Зарицький - директор видавництва «Ліра - к»; також запрошені Любомир Дереш - наставник, викладач письменницької школи «Риба», герої твору, волонтери, військові та інші.

Питання до обговорення:

  • Як виникла ідея?
  • Що допомогло створити роман?
  • Які труднощі виникали під час написання?
  • Які основні сюжетні лінії виведені?
  • Чому «пазли життя»?
  • До чого тут «квантова заплутаність»?

Коротко. Під час презентації авторка розкаже про процес 9-річного створення книги. Зачитає уривки роману, подискутує на головні теми сюжету. На презентації також будуть представлені малюнки автора «кадри життя».

Авторка зазначає, що книга стане помічником у зборі коштів на підтримку проєктів, які допомагають дітям війни. 10% від продажів буде переказано на донат.

Довідково. Реальна історія медикині-волонтерки, яка в дитинстві була викрадена в росію з дитячого табору з метою психологічного тиску на її батька. Він був розвідником та відмовився співпрацювати з Москвою. Другий головний герой  - розвідник, що  потрапляє в полон ДНР.

«Пазли життя. Квантова заплутаність» це - історії людей, яких торкнулась війна. Сюжетна лінія національної гідності та свідомості доповнена історичною довідкою. Роман не лише про події війни, він про любов, невидимий зв'язок, подібний до квантової заплутаності. Поетично змальовані пейзажі Києва, Донбасу та інших місць. Деякі події та імена героїв змінені.

Формат заходу – офлайн (Зала 2).

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 2).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram: https://t.me/presscenter_ukrinform?fbclid=IwAR0st84A_-gZzdo-Yej3lg_laJJuJ1ImX1BcnOYGJ4BVfV0io9vdlyfFP3w

Підсумкові матеріали:

Відбулася презентація історичного роману «Пазли життя. Квантова заплутаність»

Волонтер Анна Павліченко презентувала свій історичний роман «Пазли життя. Квантова заплутаність», над якою працювала протягом дев'яти років.

Презентація книги відбулася в Укрінформі.

"Ця історія торкається багатьох маленьких історій. Власне, кожна історія - це такий маленький пазлик. І сьогодні в цьому залі є дуже багато героїв цієї книги. Я сподіваюсь, коли вони її читатимуть, то впізнають себе... На жаль, є герої, які не можуть сьогодні бути в цьому залі. Є хтось, хто залишився на війні. А є ще герої цієї книги, які залишаються у полоні", - сказала Павліченко.

Книга розповідає реальну історію жінки-медика, яка в дитинстві була викрадена в Росію з дитячого табору з метою психологічного тиску на її батька-розвідника, який відмовився співпрацювати з Москвою. Другий головний герой роману - розвідник, що потрапляє в полон "ДНР".

"Два головні герої цієї книги - як два об'єкти, які, незважаючи на велику відстань, навіть на ті моменти, коли вони не були знайомі, вони все одно ніби однією ниточкою були сплутані. І навіть творили однакові дії у своєму житті, і доля їм підкидала однакові випробування ", - розповіла автор.

Частина коштів від продажу книги (10%) буде переказана на підтримку проєктів, які допомагають дітям війни.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-