У Стамбулі горіли семиповерховий готель та лікарня — троє загиблих, понад сто постраждалих

У Стамбулі горіли семиповерховий готель та лікарня — троє загиблих, понад сто постраждалих

Оновлено
Укрінформ
У стамбульському районі Пендік, що в азійській частині, сталася пожежа у семиповерховому готелі, внаслідок якої загинуло двоє людей, троє були поранені. Ще одна людина померла в лікарні і 109 були евакуйовані внаслідок пожежі в лікувальні заклади району Ускюдар.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на CNN Türk.

“У стамбульському Пендіку сталася пожежа у 7-поверховому готелі. На місце направили велику кількість пожежників і медиків. Під час евакуації людей з готелю, стало відомо, що дві людини загинули під час пожежі”, - інформує телеканал.

У адміністрації району Пендік повідомили про двох загиблих та трьох поранених громадян.

Пожежа сталася о 07:30 (08:30 за київським часом).

Читайте також: У турецьких провінціях, які постраждали від землетрусів, зафіксували нові поштовхи

Рятувальникам вдалося приборкати вогонь за 45 хвилин після втручання. Триває розслідування, причини виникнення пожежі з’ясовуються.

Окрім того, офіс губернатора Стамбула повідомив, що внаслідок пожежі у навчально-дослідній лікарні Султана Абдулхаміта Хана (район Ускюдар, азійська сторона Стамбула) 109 людей були евакуйовані та доправлено до найближчих лікарень в якості запобіжного заходу. Один пацієнт інтенсивної терапії, який перебував у важкому стані, помер у лікарні.

Як повідомляв Укрінформ, на початку березня у турецькій столичній провінції Анкара сталася пожежа на заводі з виробництва хімічних речовин, внаслідок якої одна людина загинула і троє постраждали.

Фото: DHA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-