Рада призначила Федорова віцепрем’єром з розширенням повноважень

Рада призначила Федорова віцепрем’єром з розширенням повноважень

Укрінформ
Верховна Рада призначила Михайла Федорова на посаду віцепрем'єра-міністра з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністра цифрової трансформації України.

Про це повідомив народний депутат із фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко у Телеграмі, передає Укрінформ.

Він зазначив, що за призначення Федорова проголосували 311 парламентаріїв.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні Верховна Рада звільнила Михайла Федорова з посади віцепрем'єр-міністра – міністра цифрової трансформації.

Федоров обіймав посаду віцепрем'єр-міністра – міністра цифрової трансформації з 29 серпня 2019 року. З 21 травня 2019 року він працює позаштатним радником Президента Володимира Зеленського з цифрового напряму.

Читайте також: Рада звільнила Шкарлета з посади міністра освіти та науки

Разом з командою міністерства Федоров запустив низку проєктів. Зокрема, застосунок "Дія", що дозволяє користувачам отримувати державні послуги онлайн; е-Резидентство — статус для іноземців, який дозволяє вести бізнес в Україні онлайн без фізичної присутності в країні; єДопомога — програма фінансової допомоги бізнесу; єМалятко — сервіс для батьків новонароджених та низка інших.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-