Авдіївка зазнала двох артобстрілів та ракетного удару - в ОВА показали руйнування на Донеччині

Авдіївка зазнала двох артобстрілів та ракетного удару - в ОВА показали руйнування на Донеччині

Фото
Укрінформ
На Донеччині місто Авдіївка зазнало двох артобстрілів та ракетного удару, є загиблий та поранені цивільні мешканці, пошкоджено будинки, завод та харчове підприємство.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«На Донецькому напрямку одна людина загинула і дві поранено в Авдіївці. Місто зазнало двох артобстрілів та ракетного удару – пошкоджено будинки на чотирьох вулицях, територію АКХЗ та харчове підприємство», - написав Кириленко.

Він зазначив, що щонайменше п’ять будинків пошкоджено в Очеретинській громаді, зокрема, Ласточкине потрапило під артобстріл та ракетний удар. У Мар’їнській громаді відбуваються артобстріли в Мар’їнці, Красногорівці, Максимільянівці та Георгіївці.

Читайте також: росіяни минулої доби вбили ще двох жителів Донеччини

Крім того, за словами Кириленка, на Горлівському напрямку одна людина загинула і одна була поранена в Бахмуті. У Костянтинівці пошкоджено три приватні будинки, дитсадок, газопровід і водопровід. У Соледарській громаді під обстрілами Васюківка і Роздолівка.

Також зафіксовано хаотичні обстріли Торецької та Часовоярської громад. На Лисичанському напрямку у Сіверську пошкоджено дитсадок та будинки на двох вулицях, гучно було у Серебрянці.

Як повідомлялося, армія російської федерації за минулу добу, 20 березня, вбила двох та поранила трьох жителів Донецької області.

Фото: Донецька ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-