Над Канадою збили нерозпізнаний об’єкт і шукають уламки з літака

Над Канадою збили нерозпізнаний об’єкт і шукають уламки з літака

Укрінформ
Канада задіяла патрульний літак дальньої дії CP-140 Aurora для виявлення уламків нерозпізнаного літального об’єкта, збитого над північним регіоном країни в суботу.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це в ефірі телеканалу CNN заявила міністр оборони Канади Аніта Ананд.

“Ми працюємо разом із Командуванням повітряно-космічної оборони Північної Америки над проведенням детального аналізу. CP-140 Aurora намагається знайти уламки, що впали у дуже віддаленому регіоні Канади на території Юкон, де місцевість дуже пересічена”, - сказала Ананд. 

Вона також не змогла назвати точні характеристики цього об’єкта. “Наразі ми не маємо змоги обговорювати точні характеристики об’єкта. З отриманих зображень видається, що він був циліндричної форми й меншим за той, що збили над східним узбережжям США”, - зазначила міністр.

Ананд наголосила, що говорити про “національну” приналежність об’єкта поки зарано. “Ми зробимо усе можливе для проведення належного аналізу й продовжимо співпрацювати з нашими американськими партнерами, впевнившись у наявності повних даних до оприлюднення інформації”, - додала глава оборонного відомства Канади.

Читайте також: Американські військові збили ще один нерозпізнаний повітряний об'єкт

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня Пентагон три дні поспіль збивав нерозпізнані об'єкти у повітряному просторі Північної Америки: у неділю - над озером Гурон, у суботу – над північною Канадою, у п'ятницю – над Аляскою.

Позаминулими вихідними біля узбережжя Південної Кароліни винищувачі F-22 збили китайський розвідувальний аеростат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-