Мер Торонто йде у відставку через позашлюбні стосунки

Мер Торонто йде у відставку через позашлюбні стосунки

Укрінформ
Багаторічний мер Торонто Джон Торі вирішив піти у відставку, визнавши свої позашлюбні стосунки із колишньою підлеглою.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це сам Торі оголосив під час пресконференції у Торонто.

“Під час пандемії у мене виникли такі стосунки із співробітницею мого офісу, що не відповідають стандартам, які я застосовую до себе як мер та як сім’янин”, - сказав Торі.

За його словами, ці стосунки були припинені “за спільною згодою” на початку цього року, а колишня підлегла звільнилася й працевлаштувалася деінде.

“Я визнаю, що дозволивши цим стосункам розвинутися, я припустився серйозної помилки”, - зазначив мер найбільшого міста Канади.

Він додав, що його неналежні стосунки виникли, коли він та дружина, з якою Торі перебуває у шлюбі вже понад 40 років, “проходили через тривалі періоди розлуки“, поки він виконував свої обов’язки протягом пандемії.

Читайте також: Прем’єрка Нової Зеландії йде у відставку через втому

Мер зауважив, що тепер приділить час роздумам над власними “помилками” та спробує відновити довіру родини. “Я прошу вибачення у жителів Торонто й тих, кому нашкодили мої дії, в тому числі співробітників офісу, колег по міськраді та держслужбовців, яких я дуже поважаю. Понад усе я прошу вибачення у моєї дружини Барб та родини, яку я засмутив більше, ніж будь-кого”, - зазначив Торі.

Посаду мера Торонто Джон Торі обіймає з 2014-го року. У жовтні минулого року він здобув тверду перемогу на третіх виборах поспіль, обійшовши конкурентів зі значною перевагою. Планові вибори мера у Торонто мали відбутися у 2026-му році.

За даними ЗМІ, Торі мав стосунки із 31-річною жінкою, яка працювала його радницею. Самому Торі цьогоріч виповниться 69 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-