У Туреччині двох дітей врятували з-під завалів через чотири доби після землетрусу

У Туреччині двох дітей врятували з-під завалів через чотири доби після землетрусу

Фото
Укрінформ
На 105-й годині після землетрусу в Кахраманмараші півторарічну дитину та її 7-річного брата витягли з-під завалів зруйнованої будівлі в Хатаї, що на південному сході Туреччини.

Про порятунок повідомляє інформагентство “Анадолу”, передає Укрінформ.

“Команди виявили, що серед уламків будівлі на вулиці Ишик району Армутлу є люди, які вижили. В результаті роботи півторарічного Юсуфа Хусейна і його 7-річного брата Мухаммеда Хусейна вдалося врятувати з-під уламків 3-поверхового будинку через 20 хвилин”, - повідомляє агентство.

На 105-й та 107-й годині в Іскендеруні врятували вісім людей, представників двох сімей, які жили по сусідству.

“Сім'ю з 6 осіб врятували через 102 години після землетрусу з-під завалів 5-поверхового житлового будинку в Іскендеруні провінції Хатай. Через 107 годин після землетрусу було врятовано ще двох людей, подружжя, яке було їхніми сусідами. Таким чином кількість людей, які вижили під завалами, зросла до 8”, - повідомляє агентство.

Читайте також: Керівництво ВР вшанувало пам’ять загиблих унаслідок землетрусу в Туреччині

Після тривалих зусиль команді рятувальників через 102 години після землетрусу вдалося витягнути подружжя Ясемін і Кадіра Октаїв та їхніх дітей Арду (15 років), Зілан (22), Хелін (24) і Ділана Октая (19). Через 1077 годин рятувальники дісталися до квартири їхніх сусідів і врятували подружжя Разіє та Хаджи Мурат Килинчів.

Як повідомляв Укрінформ, загальна кількість загиблих внаслідок землетрусів у Туреччині та Сирії досягла 22 368 людей.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-