Російські ЗМІ показали відео з комплексом ППО біля резиденції путіна

Російські ЗМІ показали відео з комплексом ППО біля резиденції путіна

Укрінформ
Біля селища Заріччя Одинцовського міського округу москви було зафіксовано ще один, п'ятий у столиці, комплекс ППО на відстані всього 10 км від резиденції президента рф володимира путіна в Ново-Огарьово.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє опозиційний ТГ-канал "Сирена", якому інформацію надіслав читач. 

На 22-секундному відео, знятому ще 6 січня поруч із селищем Заріччя Одинцовського міського округу москви, видно машину ППО. Читач пояснив, що він виявив установку через гучний звук. За його припущенням, це "Панцир С1". Резиденція путіна в Ново-Огарьово розташована за 10 кілометрів від місця розміщення установки. 

Напередодні, у четвер, у соцмережах з'явилися відеозаписи і фотографії, на яких, як стверджується, показано зенітні ракетно-гарматні комплекси "Панцир-С1", установлені на дахах двох будівель в москві, зокрема на великому корпусі міністерства оборони рф.

Раніше, на початку цього тижня, у Телеграм-каналах також з'являлися фотографії комплексів ЗРК С-400 на дослідних полях Тімірязєвської академії і біля нацпарку "Лосиний острів" на околиці москви.

Таким чином, разом із установкою в Заріччі, зафіксовано як мінімум уже п'ять систем ППО в російській столиці.

Читайте також: На російському летовищі у воронежі пролунали вибухи - соцмережі

Висловлюється припущення, що посилення ППО російської столиці може бути пов'язане з атаками по військових об'єктах на території росії - на військові аеродроми в рязанській і саратовській областях.

Система ППО "Панцир С-1" призначена, зокрема, для захисту від безпілотників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-