Юристи Байдена виявили ще одну партію неповернутих секретних документів

Юристи Байдена виявили ще одну партію неповернутих секретних документів

Укрінформ
Команда юристів президента Байдена виявила ще одну партію секретних документів поза державними кабінетами після того, як напередодні стало відомо, що грифовані файли були знайдені в його колишньому неурядовому офісі Penn Biden Center.

Про це повідомляє в середу CNN із посиланням на джерела, передає Укрінформ.

«Більше секретних документів було знайдено в іншому місці під час оглядів, які були організовані після того, як юристи (Байдена – ред.) виявили першу партію засекречених файлів», - зазначається в повідомленні.

Як повідомлялося, команда юристів президента США виявила секретні документи в його колишньому офісі в Penn Biden Center ще в жовтні та передала їх Міністерству юстиції за процедурою. Це було зроблено негласно, однак просочилося у ЗМІ цього тижня.

Читайте також: У колишньому офісі Байдена знайшли таємні документи про Україну - CNN

У першій партії нараховувалося 10 секретних документів, включно з матеріалами розвідки США та доповідними записками щодо ситуації в Україні, Ірані, а також стосовно Великої Британії з часів, коли Джо Байден був ще віцепрезидентом.

Після цього команда Байдена почала пошуки в інших місцях, де могли зберігатися документи, щоби повернути їх до відповідних державних агентств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-