В Італії провели спецоперацію і затримали десятьох сицилійських мафіозі

В Італії провели спецоперацію і затримали десятьох сицилійських мафіозі

Укрінформ
Італійська поліція в середу, 11 січня, затримала 10 членів сицилійської мафії за підозрою в торгівлі наркотиками та вимаганні в південно-західному прибережному місті Агрідженто та його околицях.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ANSA.

За інформацією праоохоронців, операція "Кондор" проходила в східній частині регіону, між Ліката, Пальма-ді-Монтек'яро і Канікатті, і розкрила мафіозну банду “Коза Ностри”, яка торгувала наркотиками та займалася вимаганням у бізнесменів.

Понад 100 поліцейських провели 20 обшуків в будівлях в цьому регіоні.

Зазначається, що операція “Кондор” є частиною зусиль поліції, спрямованих на розшук першого боса-втікача “Коза Ностри”, 60-річного Маттео Мессіна Денаро, він же “Діаболік”, який переховувється 30 років, і входить до десятки найбільш розшукуваних злочинців у світі. Поліція заявила, що операція також виявила зв'язки між “Коза Нострою” та її калабрійським сусідом “Ндрангетою”.

Читайте також: Бразилія видала Італії боса мафії

За словами поліцейських, одним із побічних ефектів рекету місцевих виробників винограду було значне зростання цін на їхню продукцію.

Як повідомляв Укрінформ, італійські правоохоронці 9 листопада затримали 26 осіб в рамках спеціальної операції проти клану калабрійської мафії "Ндрангета".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-