До білорусі минулої доби прибули одразу кілька ешелонів з технікою і солдатами рф

До білорусі минулої доби прибули одразу кілька ешелонів з технікою і солдатами рф

Укрінформ
За минулу добу до білорусі прибули одразу чотири ешелони з технікою і військовими рф.

Про це передає Укрінформ із посиланням на моніторингову групу "Беларускі Гаюн".

О 07:30 6 січня на залізничну станцію полонка (барановицький район, брестська обл.) прибув ешелон, в якому знаходилося: ≈30 вагонів-платформ з колісною технікою, 4 критих вагони і 2 пасажирських вагони з особовим складом. Серед техніки помічені: Урали, Камази, БТРи, бензовози. Цей ешелон виїхав ще 3 січня о 14:50 зі станції кантемирівка (воронезька обл, рф), яка знаходиться в прикордонні з Луганською областю України. 

Читайте також: До білорусі прибув новий ешелон із російською технікою

Відзначається, що в місті богучар воронезької області дислокуються 262 база зберігання і ремонту військової техніки (танкова), а також 1 окрема танкова бригада (створена в 2015 році). Відстань від богучара до станції кантемирівка становить близько 60 км. 

Крім цього, також відомо, що вчора вранці на залізничну станцію слонім (гродненська обл) прибув ще один ешелон з технікою рф, у складі було ≈ 27 вагонів-платформ з колісною і гусеничною технікою. 

Крім того, був помічений і 3-й ешелон: він прибув в барановичі. Серед техніки було помічено: ≈ 43-х одиниць Камазів і Уралів, БАЗ-6306, 5 бензовозів, 2 зенітні установки ЗУ-23-2, польові кухні і бочки для води. На багатьох вантажівках присутній розпізнавальний символ "Z".

Також вночі о 02:10 через станцію смоленськ у напрямку білорусі пройшов спеціальний ешелон з 15-ма пасажирськими вагонами. Вночі ешелон міг прибути в оршу або вітебськ. Повідомляється, що у вагонах їхав особовий склад рф у кількості ≈ 800 осіб. Не можна виключати, що після зупинки у вітебській області, ешелон міг продовжити рух в брестську область, наприклад, в район барановичів.

Нагадаємо: позавчора міноборони білорусі повідомило, що на території країни триває нарощування спільного з рф угруповання регіональних військ. Крім того, там анонсували льотно-тактичні навчання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-