США зібрали максимально широку коаліцію для реагування на глобальні виклики – Байден

США зібрали максимально широку коаліцію для реагування на глобальні виклики – Байден

Укрінформ
Сполучені Штати продовжують дотримуватися власних зобов’язань як країни - світового лідера, який об’єднує максимально широку міжнародну коаліцію для відповіді на глобальні виклики, в тому числі війну рф проти України.

На цьому акцентує на офіційній твіттер-сторінці Держдепартамент США, який цитує президента Джо Байдена, передає Укрінформ.

«Президент США: У нинішній момент великих глобальних викликів – від глобальної інфляції до кліматичної кризи та жорстокої війни росії проти України – ми збираємо разом максимально широку коаліцію партнерів для досягнення результатів», - зазначається в повідомленні.

В ілюстрації, доданій до розміщеного допису наводяться також слова президента Байдена: «Америка дотримується своїх зобов’язань. Америка інвестує у нашу силу вдома. Америка працює разом з нашими союзниками й партнерами».

Як повідомлялося, Сполучені Штати є одним із головних донорів військової, економічної, гуманітарної та іншої допомоги Україні в умовах розв’язаної кремлем війни. Крім того, Сполучені Штати відіграють вирішальну роль в об’єднанні світової демократичної спільноти, зокрема, у форматі «Рамштайн», а також на багатьох міжнародних майданчиках, у тому числі в межах ООН і G7.

Фото: Andrew Harnik / Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-