У США кількість жертв негоди зросла до 63 осіб

У США кількість жертв негоди зросла до 63 осіб

Укрінформ
Через зимовий циклон, який охопив більшу частину Сполучених Штатів, станом на вівторок загинуло щонайменше 63 особи.

Про це йдеться в повідомленні телеканалу NBC News із посиланням на офіційні звіти представників влади у США, передає Укрінформ.

«Число загиблих у результаті масштабного зимового циклону в США у вівторок зросло до 63 людей, у той час як рекордно потужний снігопад заблокував дороги, перешкоджаючи рятувальним операціям», - зауважується в повідомленні.

Лише напередодні влада підтвердила загибель 37 людей. Після цього надходили нові повідомлення про знайдених жертв внаслідок негоди.

У вівторок мер міста Баффало (штат Нью-Йорк) Байрон Браун офіційно підтвердив ще сім нових смертельних випадків. Він зауважив, що останній шторм, очевидно, був «гіршим за все, що місто бачило впродовж останніх 50 років».

Він закликав громадян не полишати своїх домівок без потреби та не намагатися їхати власним транспортом по заметах.

Читайте також: Негода зупинила залізничне сполучення між найбільшими містами Канади

«Нам потрібно, щоби люди продовжували зберігати терпіння, уникати виїзду на дороги сьогодні, і як тільки ми зможемо, ми скасуємо заборону на користування транспортом у місті Баффало», - сказав Браун.

Як повідомляв Укрінформ, з минулої п’ятниці велика частина Сполучених Штатів опинилася в умовах сурового зимового шторму, який приніс потужні вітри, снігопади, а також морози, які подекуди сягали температур нижче 40 градусів за Цельсієм.

Фото: Jalen Wright for The New York Times

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-