У росії горів торговельний центр, є постраждалі - ЗМІ

У росії горів торговельний центр, є постраждалі - ЗМІ

Укрінформ
У місті Снежинське, що у Челябінської області росії, сталася пожежа у черговому торговельному центрі, в результаті якої приміщенню завдано значної школи, принаймні, одна людина постраждала.

Як повідомляє Укрінформ, такі повідомлення з’явилися у неділю в російських ЗМІ.

«Одна людина постраждала в результаті пожежі в торговельному центрі «Універмаг» у місті Снежинське (Челябінська область)… Горіння товару відбувалося на третьому поверсі на площі у 400 квадратних метрів… 68 людей вийшли з приміщення самостійно, п’ятьох довелося виводити із небезпечної зони за допомогою рятувальних комплектів», - повідомляє з цього приводу російське видання REGNUM.

Як зазначається, пожежа у торговельному центрі згаданого російського міста виникла вранці, та була локалізована після полудня.

Читайте також: У Підмосков'ї загорівся ще один торговельний центр

Як повідомляв Укрінформ, в останні місяці в росії почастішали випадки пожеж та інших техногенних лих, зокрема, у москві та в інших російських містах. Це явище може бути пов’язано із масовим військовим призовом значної частини технічного персоналу чоловічої статі, у тому числі тих, хто відповідають за умови праці та пожежну безпеку. Ці люди були призвані до російської армії в рамках мобілізації, що була оголошена президентом путіним для ескалації агресивної війни проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-