На сході Туреччини внаслідок вибуху постраждали восьмеро поліцейських

На сході Туреччини внаслідок вибуху постраждали восьмеро поліцейських

Укрінформ
Поліцейський автомобіль, який рухався по шосе Діярбакир-Мардін, потрапив у зону вибуху іншого автомобіля, який був припаркований на узбіччі. Внаслідок вибуху постраждали вісім поліцейських.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Твіттер міністра внутрішніх справ Туреччини Сулеймана Сойлу.

“Коли наш поліцейський автомобіль, який їхав на службу в Діярбакирі, о 05:10 проїжджав повз припаркований автомобіль, стався вибух. Поліцейських доправили до лікарні та провели амбулаторне обстеження. Двох осіб, яких вважають винуватцями інциденту, взяли під варту”, - написав міністр.

Як повідомив міністр охорони здоров'я Фахреттін Коджа, поранено 8 поліцейських.

“У Діярбакирі 8 поліцейських отримали поранення внаслідок вибуху транспортного засобу поруч із службовим автомобілем, у якому перебували наші поліцейські. Загальний стан поранених, які були доставлені до лікарень виділеними каретами швидкої допомоги, задовільний”, - зазначив міністр.

Триває розслідування інциденту.

Читайте також: У Туреччині через повені оголосили зонами лиха три райони Анталії

Як повідомляв Укрінформ, 13 листопада в центрі Стамбулу о 16.20 за місцевим часом (15.20 за київським - ред.) стався вибух, в результаті якого загинуло шестеро людей - четверо на місці вибуху, двоє в лікарні.

Пізніше турецькі ЗМІ оприлюднили записи з камер зовнішнього відеоспостереження, де видно момент закладання бомби, яке здійснила 23-річна терористка. Наказ про закладання вона отримала із сирійського Кобані.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-