Через значні опади у двох районах Анталії затоплені населені пункти та відсутнє світло

Через значні опади у двох районах Анталії затоплені населені пункти та відсутнє світло

Укрінформ
У результаті значних опадів, які спричинили паводки та сходження селевих потоків, у районах Кумлуджа та Фініке у провінції Анталія, затоплено значні площі як в населених пунктах так і сільгосп угідь, навчання в школах на сьогодні відмінили.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Hürriyet.

“Ми не бачили нічого подібного протягом 50 років. Вода раптово піднялася, і потягнула машини. Ми в стані готовності», - сказав мер Кумлуджі Мустафа Колеоглу.

За його словами, теплиці в районі, який є центром тепличного виробництва, також зазнали великої шкоди, затоплено сотні теплиць. У багатьох будинках та нежитлових приміщеннях затоплено перші поверхи.

Сьогодні через повінь у районах Кумлуджа та Фініке в Анталії були закриті школи. У районах місцями вимкнули електропостачання, аби уникнути ураження постраждалих.

Читайте також: В Анталії через сильні дощі зійшли селеві потоки

У Кумлуджі після зливи в мікрорайонах Салур, Сариджасу та Ортакьой розлився потік Гавур, який протікає через районний центр, перетворивши вулиці та проспекти на озера. Припарковані автомобілі затягнули паводкові води.

Як вказано на сайті Головного метеоуправління Туреччини, по всій провінції Анталія у зв'язку із погодними умовами оголошено підвищений рівень небезпеки.

Фото: Hürriyet

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-