Землетрус в Туреччині: кількість поранених зросла до 50, у школах скасували навчання

Землетрус в Туреччині: кількість поранених зросла до 50, у школах скасували навчання

Фото
Укрінформ
Кількість поранених внаслідок землетрусу зросла до 50, один із постраждалих перебуває у важкому стані. За попередніми оцінками, руйнувань різного ступеня зазнали близько 8 тисяч будівель. Навчання скасували в школах у чотирьох провінціях.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на турецький телеканал NTV.

«Згідно з інформацією, отриманою від міністерства охорони здоров'я, 50 осіб отримали поранення: 37 у Дюздже, 1 у Стамбулі, 6 у Зонгулдаку, 1 у Сакар'ї, 1 у Болу та 4 у Бурсі», - повідомляє телеканал.

У результаті землетрусу отримали пошкодження близько 8 тисяч будинків. У МВС Туреччини повідомили, що в них буде проведена оцінка збитків. Рятувальники закликають місцеве населення не заходити до пошкоджених будинків.

Після землетрусу в регіоні також відбулося відключення електроенергії. На заправках утворилися черги з бажаючих заправити автівки. У Дюздже підземні поштовхи тривають, місцеві мешканці кутаються в ковдри та розводять багаття на вулицях, аби зігрітися.

Через землетрус навчання було призупинено на один день у школах в провінціях Дюздже, Сакар’я, Болу та Зонгулдак.

Читайте також: Землетрус в Індонезії: кількість жертв вже перевищує 250, серед загиблих багато дітей

Як повідомляв Укрінформ, у ніч з 22 на 23 листопада у провінції Дюздже, що приблизно за 200 км від Стамбула, стався землетрус магнітудою 5,9 за шкалою Ріхтера.

Фото: ntv.com.tr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-